LIFE & BUSINESS COACHING

DEFINIRE. BENEFICII. ACTIVITATE.

LIFE COACHING

people, girls, women

BUSINESS COACHING

adresă

Str. Alexandru Constantinescu nr. 53

123456 București

telefon direct

0748 512 370

LIFE COACHING

Atinge excelența în viață

Coaching înseamnă “antrenament” și este asociat cu una sau mai multe dintre dorințele importante ale unui om, precum ar fi evoluția conștientă prin înțelegere, autocunoaștere și depășirea limitelor autoimpuse. Definirea și atingerea nivelului de excelență individuală și atingerea performanței într-un anumit context dorit.

In coaching accentul este pus pe identificarea resurselor pe care fiecare persoana in parte le are si pe construirea unor strategii care sa permita atingerea obiectivelor dorite.

Coachingul este un instrument extraordinar și eficient pentru dezvoltarea personală și profesională a oamenilor.

Life Coachingul este pentru orice persoană care vrea să atingă excelența și să își trăiască viața pe care și-o dorește!

beneficii life coaching

Evoluează conștient!

adresă

Str. Alexandru Constantinescu nr. 53

123456 București

telefon direct

0748 512 370

ACTIVITATE ÎN CADRUL ȘEDINȚELOR

LIFE COACHING

adresă

Str. Alexandru Constantinescu nr. 53

123456 București

telefon direct

0748 512 370

” Evoluează conștient și permanent pentru a atinge excelența
pentru tine însuți și pentru cei din jurul tău.”

BUSINESS COACHING

Controlează viitorul

Exista un moment in viata unui antreprenor cand trebuie sa stea si sa se intrebe  de ce afacerea nu mai merge ca inainte, de ce angajatii nu mai sunt la fel de motivati si de determinati, de ce clientii nu mai sunt atat de loiali si deschisi, de ce bancile nu mai sunt atat de deschise si de binevoitoare? Ei bine, raspunsul se afla in schimbarea de atitudine si comportament a antreprenorului sau ale general managerilor si in lipsa de competente si expertize aprofundate in management strategic si  organizatoric. Cu alte cuvinte, criza a adus multe oportunitati, dar si multe piedici, printre care si o concurenta acerba, precum resursele limitate in atingerea obiectivelor.

Business Coaching-ul este singura metoda de dezvoltare persoanala si profesionala a unui antreprenor, prin care o persoana specializata, numita si business coach, ajuta un antreprenor sau un manager general sa isi dobandeasca singur toate metodele si instrumentele profesionale prin care sa isi poata controla viitorul afacerii.

adresă

Str. Alexandru Constantinescu nr. 53

123456 București

telefon direct

0748 512 370

Business Coaching se adresează Deținatorilor de afaceri și oamenilor care gestionează afacerile acestora, adică doar antreprenorilor, președinșilor de companii și general managerilor.

când apelăm la ședințele de

BUSINESS COACHING

Apelam la coaching atunci cand afacerea stagneaza sau nu se mai dezvolta; angajatii sunt din ce in ce mai demotivati si nu mai performeaza; simtim ca suntem blocati si ca nu mai putem iesi din situatia in care ne aflam; suntem foarte stresati de viitorul de dezvoltare a companiei; simtim ca nu mai putem exploata toate oportunitatile pe care le avem.

adresă

Str. Alexandru Constantinescu nr. 53

123456 București

telefon direct

0748 512 370

ȘEDINȚELE DE BUSINESS coaching

Concretizare Practică

In primul rand, trebuie sa va faca o evaluare concreta a modului dvs. personal de a interactiona cu afacerea si cu mediul organizational al companiei pe patru axe de diagnoza: axa sociopsihometrica, axa obiectivelor fundamentale si a proceselor organizatorice ale companiei, axa climatului organizational al companiei si axa echilibrului personal (metodologie pe patru piloni, PRP).

Dupa diagnoza, business coach-ul propune un plan concret de reconstructie pentru dvs. si pentru afacere, pe aceleasi patru axe: durata programului, activitati si actiuni concrete, mod de interactiune, primele rezultate previzionate si cum pot fi cuantificate. Activitatile concrete ale unui program integrat de Business Coaching pot fi urmatoarele:

Stabilește cele mai bune strategii de creștere sau de consolidare a afacerii, • identifica si stabilește cele mai bune mecanisme de maximizare a afacerilor și de identificare a oportunităților de creștere a acestora, păstrând intact echilibrul dintre viața personală și business.

Program: 09:00 - 19:00

Malvina Roșu - Vicepreședinte APCCG