TABĂRA BE YOURSELF

Un proiect inovator care îmbină atelierele de Dezvoltare Personală, Consiliere Vocațională, Actorie, Muzică, Pictură cu un program inedit de Educație Financiară, Educație Alimentară&Wellness, și Distracție Maximă!

STAȚIUNEA BRAN

Superbă locație, pensiune cu leagan, foisor, o curte mare și frumoasă.

2500 LEI

Pentru copii & adolescenți

TABĂRA BE YOURSELF

Tabara îi pregăteşte pe copii pentru viaţă, pentru cerinţele ei existente şi viitoare, dezvoltându-le inteligența emoțională și socială.
În cadrul acestui program unic copiii își descoperă vocația și sunt învățați să-și dezvolte abilitățile dobândite și cele native pentru a avea o viață sănătoasă și plină de succes.

tabara be yourself

malvina Roșu

Trainer Organizator TABĂRA BE YOURSELF
 
MALVINA ROȘU este Psihoterapeut,  Psiholog, Consilier Vocational, Trainer, Life&Business Coach, Cadru Didactic, Consilier Dezvoltare Personala și Consilier Educațional cu 10 ani de experiență în activitatea de training si consiliere cu copiii, adolescenții și adultii, atât în țară, cât și în străinătate.
Fondatoarea Școlii Excelenței și Vicepreședinte al Asociației de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup din România, este pasionată de munca sa și implicată în dezvoltarea grupurilor de terapie de suport pentru copiii cu cancer și diabet.
Malvina este psihoterapeut in formare si își dorește să dezvolte o metodă de educație pro-activă axată pe responsabilizarea copilului și dezvoltarea personalității lui, cat si formarea cadrelor didactice din scolii si licee.

TABARA BE YOURSELF

PROGRAM & ACTIVITĂȚI

Tabara îi pregăteşte pe copii pentru viaţă, pentru cerinţele ei existente şi viitoare, dezvoltându-le inteligența emoțională și socială.

Ateliere de Actorie, Muzică, Pictură:

Într-o atmosferă relaxată şi veselă, copiilor le sunt stimulate:

woman, one, grown up
girl, teddy bear, snuggle
Ateliere Dezvoltare Personală
Ateliere de Consiliere Vocațională

CINE SUNT EU ŞI CE-MI DORESC SĂ FAC ÎN VIAŢĂ?

slider_img-1.jpeg
piggy bank, save, piglet
ateliere de Educație Financiară
ateliere de Educatie Alimentară & Wellness
alternative medicine, aromatherapy, aroma

Înscrie-te ACUM în tabăra noastră!

Program: 09:00 - 19:00

Malvina Roșu - Vicepreședinte APCCG