PROGRAME WELLBEING COMPANII

Consultanță. Training. Învățare experențială. Team Building .

WELLBEING

Atinge excelența în viață

Suntem o echipă de specialiști în domeniul psihoterapiei, psihologiei, educației aplicate și al sănătății mintale și emoționale formată din psihoterapeuți, psihologi, traineri și life&career coach cu o experiență de peste 10 ani în domeniul programelor de training, programelor de wellbeing, workshopuri, dezvoltare personală, life coaching, business coaching și grupuri de dezvoltare personală și suport.

Cheia succesului este să te concentrezi asupra lucrurilor pe care ți le dorești, nu asupra celor de care te temi. (Brian Tracy)

ofertă servicii wellbeing

Atinge excelența în viață

Consultanță

Training

 Învățare experențială & Team Building

write, notebook, pen-4491416.jpg

OFERTĂ ACTIVITATE

WELLBEING COMPANII

Comunicarea este cea care face lumea să funcționeze.

PROGRAME WELLBEING COMPANII

WORKSHOP-URI

Apelam la specialiști atunci cand afacerea stagneaza sau nu se mai dezvolta; angajatii sunt din ce in ce mai demotivati si nu mai performeaza; simtim ca suntem blocati si ca nu mai putem iesi din situatia in care ne aflam; suntem foarte stresati de viitorul de dezvoltare a companiei; simtim ca nu mai putem exploata toate oportunitatile pe care le avem.

Provocările lucrului de acasă

Controlează viitorul

girl, young, student-3718521.jpg

Am creat aceast workshop pentru a te susține în această perioadă dificilă. Vorbim zilnic cu oameni din diferite organizații și diferite industrii, şi astfel, am descoperit care sunt dificultățile momentului pentru cei care lucrează de acasă.

 

Acest workshop are ca scop să te ajute să descoperi rapid și ușor câteva idei și comportamente concrete și utile pentru a depăși obstacolele specifice acestei situații inedite.

Vom discuta despre:

Stabilește cele mai bune strategii de creștere sau de consolidare a afacerii, • identifica si stabilește cele mai bune mecanisme de maximizare a afacerilor și de identificare a oportunităților de creștere a acestora, păstrând intact echilibrul dintre viața personală și business.

Cum să fii fericit

succesul profesional & împlinirea spirituală

freedom, woman, road-2940655.jpg

Cu toții vrem să fim fericiți – indiferent că visurile noastre se referă la succesul profesional, la împlinirea spirituală, la dragoste sau bani, la scopul vieții…le dorim pe toate fiind convinși că ele ne vor face mai fericiți . 
Cu toate acestea, puțini dintre noi știm cât de fericiți putem fi sau ce putem face în legătură cu asta. Acest workshop ne oferă pârghiile necesare, să ințelegem că este posibil să fim mai fericiți, că stă în puterea noastră să facem acest lucru .

 

Vom discuta despre:

Încrederea în sine

Conștientizarea

girl, confident, portrait-3316342.jpg

Acest workshop se adresează personelor care își doresc îmbunătățirea încrederii în sine, conștinetizarea propriului potențial, înfrângerea temerilor legate de eșec și evaluare din partea celorlalți.

Capcanele Minții

Secrete & gânduri

chess, pawn, king-1483735.jpg

Acest workshop se adresează personelor care își doresc să înțeleagă câteva dintre secretele minții. Dacă înțelegem maniera în care gândim putem învăța și strategiile prin care să lucrăm cu gândurile noastre.

Cum scăpăm de frică – frica de schimbare

Fii un ghid activ

fantasy, clouds, woman-3281795.jpg

Am pornit de la ideea ca acest workshop să fie un ghid activ, eficient și cât mai aplicabil în viața noastră într-o maniera imediată. Însă nu uitați, că orice informație oricât de valoroasă este, nu aduce niciun plus valoare dacă nu este susținută și de acțiuni concrete .

Arta de a comunica eficient

Microtehnici de comunicare

Există convingerea eronată că este simplu să comunici – adevarul este că putem să vorbim și acest lucru este  simplu, însă comunicarea este ceva cu totul diferit. Vom învăța împreună care sunt cele mai importante microtehnici de comunicare și ascultare activă. 

Avem șansa să comunicăm mai eficient și să fim cat mai bine înțeleși chiar și în situații de viață care pot parea dificile.

Gestionarea presiunii, stresului și a obstacolelor

Eficiență pentru viitor

laptop, woman, education-3087585.jpg

Presiunea, stresul și obstacolele sunt lucruri obișnuite în viața noastră. Fie că vorbim de termene de predare, schimbări, evenimente neașteptate, toate ne generează presiune și ne pot pune piedici pe care este nevoie să le gestionăm. Uneori suntem atât de obișnuiți cu aceste situații încât nici nu ne mai dăm seama cum afectează. Reacționăm la presiune, stres și obstacole și le gestionăm folosind diverse tehnici pe care le-am dobândit de-a lungul vieții, mai mult sau mai puțin eficiente .

Cum gestionăm stresul și anxietatea în timpul pandemiei COVID -19

Gestionare eficientă

corona, coronavirus, virus-4983590.jpg

Pandemia COVID -19 şi impunerea măsurilor stricte, dar necesare, de prevenire ară spândirii noului coronavirus au reprezentat şi încă sunt un factor major de stres, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi adolescenti. În această perioadă dificilă, am putut observa că unele condiţii medicale preexistente s-au intensificat la mulţi pacienţi, în timp ce la alţii s-au declanşat stări de anxietate, depresie şi neputinţa în faţa acestei noi provocari .

O atitudine mentală pozitivă este atitudinea mentală sănătoasă!

WELLBEING

ECHIPA DE TRAINERI

FaceApp_1613599571585
Vicepreședinte APCCG

malvina Roșu

Psiholog, Trainer, Life&Business Coach, Consilier Dezvoltare Personala și Consilier Vocational cu 10 ani de experiență în activitatea de training, cursuri, programe de wellbeing pentru copanii, psihoterapie și consiliere cu copiii, adolescenții și adultii. Fondatoarea Școlii Excelenței și Vicepreședinte al Asociației de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup din România, este pasionată de munca sa și implicată în dezvoltarea grupurilor de terapie de suport pentru copiii cu cancer și diabet.

ROXANA
Actriță

Roxana Lupu

Actriță, cunoscută pentru rolul Reginei Maria din filmul artistic ‘Maria, Regina României’, fondatoarea Arttis Academy, Academia de învățare creativă, Trainer și Doctor în Pedagogie Teatrală (UNATC) cu experiență de 10 ani în teatru, film, reclame și voice-over!

MANEA

PSIHOTERAPEUT

Cristian Manea

Președintele Asociației de Psihoterapie Cognitiv Comportamentală de Grup,cadru didactic universitar cu o experiență de peste 10 ani în domeniul psihoterapiei, psihoterapiei de grup, educației aplicate, dezvoltării personale a adulților prin traininguri, workshopuri, programe de wellbeing și grupuri de dezvoltare personală penru companii, ong-uri și instituții.

Program: 09:00 - 19:00

Malvina Roșu - Vicepreședinte APCCG